ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ/ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

FUTURE PLAN-ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Εστιατορίων - Καφετέριων

Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλά να χειριστείτε σε καθημερινή βάση, αλλά είμαστε εδώ με τη σωστή κάλυψη για να σας βοηθήσουμε να αφαιρέσετε λίγο το άγχος, βοηθώντας στην προστασία της επιχείρησης σας με την ασφάλιση εστιατορίου ενάντια στο απροσδόκητο.

צור סביבת עבודה בטוחה ויצירתית

למה אני צריך ביטוח אחריות למסעדות/קפיטריה?

Η ασφάλιση προστατεύει την επιχείρηση που έχετε στην οποία έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε – και σας βοηθά να τη συνεχίσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι τέλεια, συμβαίνουν προβλήματα. Ένας από τους πιο κοινούς κινδύνους που συνδέουν οι άνθρωποι με το φαγητό είναι η πιθανότητα βλάβης από το φαγητό. Για παράδειγμα, τροφική δηλητηρίαση μπορεί να προκύψει από την κατανάλωση συγκεκριμένων πιάτων. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ιατρικούς λογαριασμούς, απώλεια εισοδήματος και πόνο και ταλαιπωρία για τους προσβεβλημένους πελάτες. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, προσπαθείτε να μην αφήσετε αυτό να συμβεί στους πελάτες σας. Ωστόσο, εάν συμβεί αυτό, η κάλυψη ευθύνης του εστιατορίου μπορεί να παρέμβει για να βοηθήσει τον τραυματισμένο. Ένας ακόμα κίνδυνος στον χώρο της επιχείρησης σας είναι η πτώση ενός πελάτη σας λόγω ότι μπορεί να είχε νερά το πάτωμα διότι είχε καθαριστεί εκείνη τη στιγμή είτε από πτώση λαδιών όπου πέσανε από κάποιο φαγητό όταν τα σέρβιρε ο σερβιτόρος

100%

תמיכה מיידית

עם נהלים פשוטים

100%

מערכת ביטוח

מערכת אבטחת סירה מלאה

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εστιατορίου/Καφετέριας καλύπτει την ευθύνη δηλαδή του επιχειρηματία για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές), που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο χώρο της επιχείρησης, από άδικες πράξεις, αμέλεια ή παραλείψεις δικές του ή των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του και σχετίζονται με τους χώρους λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης εφόσον θεωρηθούν υπεύθυνοι βάση νόμου, όπως ορίζεται από τις περί αδικοπραξίας διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Επιπρόσθετα η κάλυψη δύναται να επεκταθεί και να προστατευτείτε από:

– τροφική δηλητήριαση
– ευθύνη κατά την λειτουργία των ανελκυστήρων
– ευθύνη από πυρκαγία
– ευθύνη από διαρροή σωληνώσεων
– ευθύνη από την εκτέλεση επισκευής και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων
– εργοδοτική ευθύνη
– ευθύνη φύλαξης συμπεριλαμβανομένης της κλοπής σε αντικείμενα πελατών που έχουν παραδοθεί ή δοθεί για φύλαξη στον ασφαλισμένο (υπηρεσία γκαρνταρόμπας)
ευθύνη από την λειτουργία πισίνας

עם ערבות של תוכנית עתיד

צור קשר

לא יודעים איזה כיסויים לבחור?

חשב את ההצעה שלך בקלות ובמהירות על ידי מילוי הטופס או שאתה יכול להתקשר אלינו ונראה פתרונות באופן אישי

טלפון ליצירת קשר

+30 26450 26358

שלח לנו את הודעתך

info@futureplan.gr

מַטֶה

I. Karavela, Emporiko The City, קומה ראשונה, לפקדה

[ARForms id=100]
יוון 2.0 NextGeneration gr 1

הֲגָנָה

בְּרִיאוּת

הֲגָנָה

בְּרִיאוּת

  אנא הוכח שאתה אנושי על ידי בחירת ה גָבִיעַ.

  אחריות סביבתית

  אחריות של מנהלים

  אחריות סביבתית

  אחריות של מנהלים

  ספינה מסחרית

  מִספָּנָה

  סיכון סייבר

  הוֹבָלָה

  נקודות זכות

  צוותים

  הגנה חוקית

  סיכון סייבר

  הוֹבָלָה

  נקודות זכות

  צוותים  הגנה חוקית

  אגודות ספורט

  אגודות ספורט

  תלמידים