ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΟΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

חווית ביטוח חדשה

אנחנו חלק מהחיים שלך עם מוצרים ושירותים גמישים שמרחיבים את תפיסת הביטוח

Ασφάλεια Ενοικιαζομένων Δωματίων

תיירות היא אחד מעמודי התווך העיקריים של כלכלת יוון. אז עבורכם, שעסקי התיירות שלהם נמצאים בחזית, תכננו תכנית מיוחדת המעניקה הגנה מקיפה.

ΟΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

למה אני צריך ביטוח שוכרים?

מספר החדרים, תחלופה, מספר הצוות, האוכל המוגש, סוג הבניין, אירועים שהנכס שלכם מארח וכל שאר השירותים המוצעים משפיעים על רמת הסיכון ולכן על רמת הכיסוי. ביטוח השכרת חדרים תוכנן במיוחד כדי לכסות סיכונים אלו.

100%

תמיכה מיידית

עם נהלים פשוטים

100%

מערכת ביטוח

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης τουριστικών καταλυμάτων

מספר החדרים, תחלופה, מספר הצוות, האוכל המוגש, סוג הבניין, אירועים שהנכס שלכם מארח וכל שאר השירותים המוצעים משפיעים על רמת הסיכון ולכן על רמת הכיסוי. ביטוח השכרת חדרים תוכנן במיוחד כדי לכסות סיכונים אלו.

Απευθύνεται σε Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Πανσιόν, Ξενώνες, εφόσον διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και ανάλογη άδεια από τον ΕΟΤ. Οι καλύψεις που μπορούν να δοθούν είναι:
Ευθύνη προς τρίτους– Αυτό θα σας αποζημιώσει για ζημιά, απώλεια ή τραυματισμό σε τρίτους μέσα στην επιχείρηση σας. Εάν, για παράδειγμα, ένας επισκέπτης γλιστρήσει σε ένα υγρό πάτωμα στην περιοχή υποδοχής σας, θα μπορούσατε να θεωρηθείτε ότι είστε υπεύθυνος για την αποζημίωση του.
Ευθύνη εργοδότη – Αν σχεδιάζετε να απασχολείτε προσωπικό, θα πρέπει να προχωρήσετε σε ασφάλιση αστικής ευθύνης εργοδότη. Αυτό θα σημαίνει ότι θα καλύπτεται εάν κάποιο μέλος του προσωπικού τραυματιστεί ενώ εργάζεται για εσάς.
Ασφάλιση κτιρίων – Η ιδιοκτησία σας είναι συνήθως το πιο ακριβό σας περιουσιακό στοιχείο. Η ανάληψη ασφάλισης κτιρίων θα σας βοηθήσει να καλύψετε το κόστος επισκευής ζημιών στη δομή, μέχρι την πλήρη ανακατασκευή. Θα πρέπει να ασφαλίσετε την επιχείρηση σας για την πλήρη ανακατασκευή του κόστους της ιδιοκτησίας σας. Να βεβαιωθείτε ότι μέσα στα όρια κάλυψης κτιρίου βρίσκονται και τα βοηθητικά κτίσματα όπως πισίνες, πέργολες, μαντρότοιχοι κτλ
Ασφάλιση περιεχομένου – Όταν μιλάμε για ασφάλιση περιεχομένου υπάρχουν δύο πτυχές που πρέπει να λάβουμε υπόψη: ασφάλιση περιεχομένου της τουριστικής μονάδας μας και ασφάλιση περιεχομένου φιλοξενουμένων. Για μια τουριστική μονάδα περιεχόμενο είναι ο εξοπλισμός, τα έπιπλα και τα περιεχόμενα των δωματίων. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε με ακρίβεια αυτό το κόστος. Οι ανακριβείς εκτιμήσεις θα σας εμποδίσουν να διεκδικήσετε σε πιθανή αποζημίωση το να αντικατασταθούν 100% αυτά τα πράγματα. Επίσης σημαντικό να καλύπτονται τα «προσωπικά είδη του επισκέπτη». Αυτές οι τουριστικές μονάδες μπορεί να είναι στόχοι για σοβαρά εγκλήματα και για να διασφαλιστεί ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας είστε ασφαλείς, συνιστάται να επενδύσετε στην προαναφερόμενη ασφάλιση.
Διακοπή Εργασιών – Η κυριότερη αποθετική ζημία, ιδίως στην περίπτωση ενός καταστροφικού γεγονότος ή έστω μιας μεγαλύτερων διαστάσεων ζημίας, είναι η απώλεια των κερδών της επιχείρησης από την επακόλουθη διακοπή της λειτουργίας της. Το ασφαλιστήριο διακοπής εργασιών είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης, γιατί καλύπτει την απώλεια κερδών μόνο από κινδύνους που καλύπτονται με το αντίστοιχο ασφαλιστήριο περιουσίας (παράδειγμα: αν το ασφαλιστήριο περιουσίας της επιχείρησης προβλέπει την κάλυψη του σεισμού, το ασφαλιστήριο ή η κάλυψη διακοπής εργασιών θα αποζημιώσει την απώλεια των κερδών της επιχείρησης που θα είναι επακόλουθο των ζημιών που προκάλεσε ένας σεισμός, ενώ στην περίπτωση που δεν προβλέπεται κάλυψη σεισμού στο ασφαλιστήριο περιουσίας, δεν θα την αποζημίωνε). Η ουσία της ασφάλισης διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης έγκειται στην κάλυψη του ασφαλιστικού ακαθάριστου μεικτού κέρδους, ήτοι του απολεσθέντος προσδοκώμενου καθαρού κέρδους και των σταθερών εξόδων της επιχείρησης ή του αυξημένου κόστους λειτουργίας προκειμένου να αποφευχθεί η μείωση των πωλήσεων. Τέλος, ο βασικός στόχος της ασφάλισης δεν είναι λοιπόν άλλος από το να βοηθήσει την επιχείρηση να επανέλθει στην οικονομική θέση που θα βρίσκονταν αν δεν είχε συμβεί η ζημία.

עם ערבות של תוכנית עתיד

צור קשר

לא יודעים איזה כיסויים לבחור?

חשב את ההצעה שלך בקלות ובמהירות על ידי מילוי הטופס או שאתה יכול להתקשר אלינו ונראה פתרונות באופן אישי

טלפון ליצירת קשר

+30 26450 26358

שלח לנו את הודעתך

info@futureplan.gr

מַטֶה

I. Karavela, Emporiko The City, קומה ראשונה, לפקדה

[ARForms id=100]
יוון 2.0 NextGeneration gr 1

הֲגָנָה

בְּרִיאוּת

הֲגָנָה

בְּרִיאוּת

  אנא הוכח שאתה אנושי על ידי בחירת ה בַּיִת.

  אחריות סביבתית

  אחריות של מנהלים

  אחריות סביבתית

  אחריות של מנהלים

  ספינה מסחרית

  מִספָּנָה

  סיכון סייבר

  הוֹבָלָה

  נקודות זכות

  צוותים

  הגנה חוקית

  סיכון סייבר

  הוֹבָלָה

  נקודות זכות

  צוותים  הגנה חוקית

  אגודות ספורט

  אגודות ספורט

  תלמידים