ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

עם ביטוח דירה להשכרה אתה מגן על הרכוש שלך מפני סיכונים רבים ובמקביל מקבל עזרה כספית משמעותית במקרה שמישהו יעבור נגדך

חווית ביטוח חדשה

אנחנו חלק מהחיים שלך עם מוצרים ושירותים גמישים שמרחיבים את תפיסת הביטוח

Ασφάλεια Ενοικιαζόμενης Κατοικίας

Με την ασφάλεια ενοικιαζόμενων κατοικιών προστατεύετε την περιουσία σας από πολλούς κινδύνους και παράλληλα αποκτάτε σημαντική οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος κινηθεί εναντίον σας.

כאשר המושג אירוח פוגש תחושת ביטחון

Γιατί χρειάζομαι την Ασφάλισης Ενοικιαζόμενης Κατοικίας?

בדרך כלל בית מגורים שמושכר למטרות תיירות הוא השקעה גדולה והמטרה היא להפוך למקור הכנסה. אז אנחנו צריכים להגן על הנכס הזה ושנית אנחנו צריכים להגן על עצמנו מפני תביעות אפשריות מצד הדיירים-האורחים שלנו.

100%

תמיכה מיידית

עם נהלים פשוטים

100%

מערכת ביטוח

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης τουριστικών καταλυμάτων

Πρακτικά μια κατοικία που χρησιμοποιείτε μέσω airbnb και γενικότερα με τη μορφή βραχυχρόνιας μίσθωσης μπορεί να λάβει καλύψεις σχεδόν αντίστοιχες με μια κανονική κατοικία, ωστόσο κάποιες καλύψεις διαφέρουν για το λόγο αυτό κατά την ασφάλιση θα πρέπει να δηλώνεται Μια από τις βασικές καλύψεις είναι:
Η Αστική Ευθύνη έναντι Τρίτων που αφορά διαμερίσματα και κατοικίες που ενοικιάζονται για τουριστικούς σκοπούς (π.χ μέσω Airbnb, booking, κλπ) όπου σας εξασφαλίζει έναντι απαιτήσεων τρίτων (ενοικιαστών, πελατών, επισκεπτών) για ατυχήματα που θα συμβούν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Συμπεριλαμβάνεται η ευθύνη από πυρκαγιά, διαρροή σωληνώσεων, λειτουργία ανελκυστήρων, επιγραφές και φόρτωση/εκφόρτωση. Προαιρετικά καλύπτεται η εργοδοτική ευθύνη, η ευθύνη από τη λειτουργία πισίνας ή από την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης.
Έκτος από την αστική ευθύνη έναντι τρίτων εννοείται πως μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει καλύψεις όπως η πυρκαγιά, ο σεισμός, η κλοπή, η θραύση σωληνώσεων κτλ. Επιλέγοντας ένα τέτοιο πρόγραμμα εξασφαλίζετε την περιουσία σας έναντι των κινδύνων που προαναφέρονται αλλά και έναντι τρίτων (ενοικιαστών, πελατών, επισκεπτών) για όσο διάστημα η κατοικία/διαμέρισμα ενοικιάζεται για τουριστικούς σκοπούς.
Απώλεια Εσόδων (Παροχή απώλειας εσόδων ενοικίασης μετά την επέλευση καλυπτομένου κινδύνου ακόμη και δόσεων στεγαστικού δανείου. Σύνηθες διάστημα παροχής έως 6 μήνες.

עם ערבות של תוכנית עתיד

צור קשר

לא יודעים איזה כיסויים לבחור?

חשב את ההצעה שלך בקלות ובמהירות על ידי מילוי הטופס או שאתה יכול להתקשר אלינו ונראה פתרונות באופן אישי

טלפון ליצירת קשר

+30 26450 26358

שלח לנו את הודעתך

info@futureplan.gr

מַטֶה

I. Karavela, Emporiko The City, קומה ראשונה, לפקדה

[ARForms id=100]
יוון 2.0 NextGeneration gr 1

הֲגָנָה

בְּרִיאוּת

הֲגָנָה

בְּרִיאוּת

  אנא הוכח שאתה אנושי על ידי בחירת ה גָבִיעַ.

  אחריות סביבתית

  אחריות של מנהלים

  אחריות סביבתית

  אחריות של מנהלים

  ספינה מסחרית

  מִספָּנָה

  סיכון סייבר

  הוֹבָלָה

  נקודות זכות

  צוותים

  הגנה חוקית

  סיכון סייבר

  הוֹבָלָה

  נקודות זכות

  צוותים  הגנה חוקית

  אגודות ספורט

  אגודות ספורט

  תלמידים