ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Με την ασφάλεια ενοικιαζόμενων κατοικιών προστατεύετε την περιουσία σας από πολλούς κινδύνους και παράλληλα αποκτάτε σημαντική οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος κινηθεί εναντίον σας

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

Ασφάλεια Ενοικιαζόμενης Κατοικίας

Με την ασφάλεια ενοικιαζόμενων κατοικιών προστατεύετε την περιουσία σας από πολλούς κινδύνους και παράλληλα αποκτάτε σημαντική οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος κινηθεί εναντίον σας.

ΟΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Γιατί χρειάζομαι την Ασφάλισης Ενοικιαζόμενης Κατοικίας?

Συνήθως μια κατοικία η οποία ενοικιάζεται για τουριστικούς σκοπούς είναι μια μεγάλη επένδυση και στόχος είναι να γίνει πηγή εισοδήματος. Άρα θα πρέπει να προστατεύσουμε αυτό το περιουσιακό στοιχείο και δεύτερον θα πρέπει να προστατευθούμε απο πιθανές αξιώσεις μας από τους επισκέπτες-ενοικιαστές μας.

100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

Σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης τουριστικών καταλυμάτων

Πρακτικά μια κατοικία που χρησιμοποιείτε μέσω airbnb και γενικότερα με τη μορφή βραχυχρόνιας μίσθωσης μπορεί να λάβει καλύψεις σχεδόν αντίστοιχες με μια κανονική κατοικία, ωστόσο κάποιες καλύψεις διαφέρουν για το λόγο αυτό κατά την ασφάλιση θα πρέπει να δηλώνεται Μια από τις βασικές καλύψεις είναι:
Η Αστική Ευθύνη έναντι Τρίτων που αφορά διαμερίσματα και κατοικίες που ενοικιάζονται για τουριστικούς σκοπούς (π.χ μέσω Airbnb, booking, κλπ) όπου σας εξασφαλίζει έναντι απαιτήσεων τρίτων (ενοικιαστών, πελατών, επισκεπτών) για ατυχήματα που θα συμβούν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Συμπεριλαμβάνεται η ευθύνη από πυρκαγιά, διαρροή σωληνώσεων, λειτουργία ανελκυστήρων, επιγραφές και φόρτωση/εκφόρτωση. Προαιρετικά καλύπτεται η εργοδοτική ευθύνη, η ευθύνη από τη λειτουργία πισίνας ή από την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης.
Έκτος από την αστική ευθύνη έναντι τρίτων εννοείται πως μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει καλύψεις όπως η πυρκαγιά, ο σεισμός, η κλοπή, η θραύση σωληνώσεων κτλ. Επιλέγοντας ένα τέτοιο πρόγραμμα εξασφαλίζετε την περιουσία σας έναντι των κινδύνων που προαναφέρονται αλλά και έναντι τρίτων (ενοικιαστών, πελατών, επισκεπτών) για όσο διάστημα η κατοικία/διαμέρισμα ενοικιάζεται για τουριστικούς σκοπούς.
Απώλεια Εσόδων (Παροχή απώλειας εσόδων ενοικίασης μετά την επέλευση καλυπτομένου κινδύνου ακόμη και δόσεων στεγαστικού δανείου. Σύνηθες διάστημα παροχής έως 6 μήνες.

Με την εγγύηση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 26450 26358

Στείλτε μας το Μήνυμα σας

info@futureplan.gr

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το σημαία.

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΜΑΘΗΤΕΣ