ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

Για να αντιμετωπίσεις με ασφάλεια κάθε τι που μπορεί να σου συμβεί

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

Ασφάλεια Νοσοκομειακού Επιδόματος

Το νοσοκομειακό επίδομα είναι το πρόγραμμα που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου ο ασφαλισμένος ασθενής να εξασφαλίσει την οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται για να καλύψει μέρος των εξόδων του, σε περίπτωση που νοσηλευθεί σε κάποιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 

Γιατί χρειάζομαι Ασφάλιση Σκαφών ?

Αν έχετε σκάφος, είναι λογικό να προστατευτείτε από απρόβλεπτες δαπάνες με την ασφάλιση σκάφους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ατυχήματα μπορεί να είναι δαπανηρά – ειδικά όταν είστε υπαίτιοι. Εάν το σκάφος σας εμπλέκεται σε ένα ατύχημα που προκάλεσε, δεν θα έχετε μόνο το κόστος της επισκευής του δικού σας σκάφους αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για ζημιές στα άλλα σκάφη και πιθανά τα κόστη για τη θαλάσσια ρύπανση που προκαλέσατε.

100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

Σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης υγείας

Είναι ένα αυτόνομο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας, όπου σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και αν επιλέξετε να νοσηλευτείτε, το Επίδομα Νοσηλείας σας εξασφαλίζει, άμεσα, ημερήσιο επίδομα για κάθε ημέρα νοσηλείας σας έως και 6 μήνες. Το ποσό του επιδόματος διπλασιάζεται σε περίπτωση νοσηλείας σας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (μέχρι και 30 ημέρες), καθώς και σε περίπτωση νοσηλείας σας στο εξωτερικό (μέχρι και 10 ημέρες).
Έπειτα από την νοσηλεία , και εφόσον ο ασθενής λάβει το εξιτήριο και το ενημερωτικό σημείωμα από το νοσοκομείο από το νοσηλευτικό ίδρυμα, μπορεί να αιτηθεί το επίδομα, αφού προσκομίσει (με τα αναφερόμενα ως άνω δικαιολογητικά) και το έντυπο αποζημίωσης της εκάστοτε εταιρείας, που πρέπει απαραίτητα να συμπληρωθεί με επιμέλεια μαζί μας. Το ύψος του ποσού το καθορίζει το συμβόλαιο μας και το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

Με την εγγύηση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 26450 26358

Στείλτε μας το Μήνυμα σας

info@futureplan.gr

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το καρδιά.

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΜΑΘΗΤΕΣ