Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περιθάλψης

Για να αντιμετωπίσεις με ασφάλεια κάθε τι που μπορεί να σου συμβεί

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

Χωρίς την υγεία μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το λόγο αυτό πρέπει να έχουμε επιλογές στη δύσκολη στιγμή που πιθανά να βρεθούμε…

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης

Οι νοσοκομειακές καλύψεις είναι ο κεντρικός πυλώνας ενός ασφαλιστρίου υγείας, καθώς αφορούν στις περιπτώσεις εκείνες που λόγω ατυχήματος, ασθένειας ή κάποιου επείγοντος περιστατικού, χρειαστεί να νοσηλευτείτε, να παραμείνετε σε μονάδα εντατικής θεραπείας ή να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συμμετοχή και το όριο κάλυψής σας και να επιλέξετε πρόσθετες παροχές για να αυξήσετε την κάλυψη που σας παρέχει το πρόγραμμα.

ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γιατί να ασφαλίσω την υγεία μου;

– Έχεις την επιλογή στη δύσκολη στιγμή για την καλύτερη περίθαλψη για τον ευατό σου

– Δεν χρειάζεται να αποταμιεύεις πολύ χρήματα για την πιθανότητα αν σου συμβεί κάτι με αποτέλεσμα να μπορείς να επενδύεις τα χρήματα σου και να λαμβάνεις υπεραξία

– Σε περίπτωση αναπάντεχου περιστατικού οικονομικά θα είσαι και πάλι όπως και πριν.

– Υπάρχουν περιπτώσεις που η λύση στη δύσκολη στιγμή μπορείς να της βρεις μόνο στο Εξωτερικό

100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

Σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης υγείας

Η υγεία αποτελεί προτεραιότητα για τον καθένα μας. Μιας και τα έξοδα ιατρικής περίθαλψης συχνά είναι απρόβλεπτα και σχεδόν πάντα πολυδάπανα, είναι σημαντικό για όλους να διαθέτουν πάντα κάποια μορφή ασφάλισης υγείας.

Αν είστε νέοι και υγιείς, μπορεί να αγνοήσετε εντελώς την ασφάλιση υγείας. Ωστόσο, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε.

Αν ξαφνικά, για λόγους που δεν ελέγχουμε στη ζωή, βρεθείτε σε έκτακτη ιατρική ανάγκη και με ένα μεγάλο ποσό ιατρικού χρέους πώς θα ανταποκριθείτε;

Ελεύθερη επιλογή ιατρού – νοσοκομείου
Ο ασφαλισμένος, έχει την ελευθερία να επιλέξει τον ιατρό και το νοσοκομείο στο οποίο θα νοσηλευτεί. Ένα ιδιωτικό συμβόλαιο υγείας θα καλύψει απευθείας ή απολογιστικά, όλα τα έξοδα ή μέρος αυτών ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει επιλέξει. Επίσης, με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει να νοσηλευτεί και στο εξωτερικό. Σε περίπτωση νοσηλείας στο εξωτερικό, το συμβόλαιό του δύναται να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και έξοδα ιατρού εξ ολοκλήρου ή το μεγαλύτερο μέρος, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος.

Έκτακτα – επείγοντα περιστατικά
Τα περισσότερα ασφαλιστήρια υγείας, δίνουν τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους σε περίπτωση έκτακτου και επείγοντος περιστατικού να μεταβούν σε ιδιωτικό νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Έτσι, οι ασφαλισμένοι σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος έχουν τη δυνατότητα να πάνε στο κοντινότερο συμβεβλημένο ιδιωτικό νοσοκομείο και χωρίς συμμετοχή να εξεταστούν από γιατρούς που εφημερεύουν στα εξωτερικά ιατρεία. Επίσης, αν κρίνεται αναγκαίο μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαγνωστικές εξετάσεις λόγω του επείγοντος περιστατικού χωρίς κόστος ή ακόμη και ιατρικές πράξεις (πχ συρραφή τραύματος).

– Ουσιαστικές και χρήσιμες καλύψεις
– Προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές προτεραιότητες
– Οι διαδικασίες ασφάλισης και ανανέωσης των ασφαλιστηρίων σας είναι απλές και γρήγορες
– Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής
– Ταχείες διαδικασίες αποζημίωσης χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες

Το ποσό της προσωπικής ασφάλισης ατυχημάτων που χρειάζεστε εξαρτάται από τους κινδύνους του τρόπου ζωής, της ηλικίας, του ιατρικού ιστορικού και αρκετών άλλων παραγόντων κ.λπ. Μιλήστε με έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust σχετικά με τα ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος.

Τα τελευταία χρόνια, οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν εξελίξει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που παρέχουν στους ασφαλισμένους τους, προκειμένου εκτός από κάλυψη νοσηλείας εντός νοσοκομείου να έχουν και κάλυψη εκτός νοσοκομείου, μετά από τη νοσηλεία τους. Έτσι, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που παρέχουν νοσηλεία στο σπίτι μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο, κάλυψη εξοπλισμού για νοσηλεία κατ’ οίκον, αποκατάσταση και αποθεραπεία σε ειδικά κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ψυχολογική υποστήριξη κ.α.

Με την εγγύηση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 26450 26358

Στείλτε μας το Μήνυμα σας

info@futureplan.gr

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το σημαία.

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΜΑΘΗΤΕΣ