ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

Ασφάλεια Χειρουργικού Επίδοματος

Το νοσοκομειακό επίδομα είναι το πρόγραμμα που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου ο ασφαλισμένος ασθενής να εξασφαλίσει την οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται για να καλύψει μέρος των εξόδων του, σε περίπτωση που νοσηλευθεί σε κάποιο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 

Τι είναι το χειρουργικό επίδομα ?

Το Χειρουργικό Επίδομα είναι ένα πρόγραμμα που αφορά την παροχή εφάπαξ επιδόματος – συγκεκριμένου ποσού στον ασφαλισμένο, στην περίπτωση που προβεί σε οποιουδήποτε είδους επέμβαση, είτε σε Δημόσιο, είτε σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο.

100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

Σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης υγείας

Είναι ένα αυτόνομο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας, όπου με έμμεσο τρόπο μπορούμε να πληρώσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι εμπλέκονται όταν υπάρξει ένα πρόβλημα υγείας. Έτσι, με το εφάπαξ χειρουργικό επίδομα που θα λάβουμε, τακτοποιούμε μέρος ή ολόκληρο το κόστος του εμπλεκομένου ιατρικού προσωπικού και ό,τι έξοδα περιφέρονται γύρω από την κατάσταση υγείας που διαχειριζόμαστε σύμφωνα με τη βούληση μας.
Έπειτα από την χειρουργική πράξη, και εφόσον ο ασθενής λάβει το εξιτήριο και το πρακτικό χειρουργείου από το νοσηλευτικό ίδρυμα, μπορεί να αιτηθεί το επίδομα, αφού προσκομίσει (με τα αναφερόμενα ως άνω δικαιολογητικά) και το έντυπο αποζημίωσης της εκάστοτε εταιρείας, που πρέπει απαραίτητα να συμπληρωθεί με επιμέλεια μαζί μας. Δεν είναι απαραίτητη η καταβολή αποδείξεων χειρουργού και αναισθησιολόγου, παρά μόνο το εξιτήριο του νοσηλευτικού ιδρύματος, διότι το ύψος του ποσού το καθορίζει το συμβόλαιο μας και το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

Με την εγγύηση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 26450 26358

Στείλτε μας το Μήνυμα σας

info@futureplan.gr

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το κλειδί.

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΜΑΘΗΤΕΣ