ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Ακολουθήστε το πάθος σας & Προστατέψτε τα όνειρα σας!!

Η εμπειρία σας, η προσέγγιση και η κατανόηση της φροντίδας κάνουν εσάς και την επιχείρησή σας μοναδική. Επομένως, είναι λογικό να προστατευτείτε με μια ασφάλιση που έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς.

"ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"

Γιατί χρειάζομαι Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Κομμωτηρίων/Ινστιτούτων Αισθητικής?

Όπως και οι περισσότερες επιχειρήσεις, τα κομμωτήρια εκτίθενται σε μια σειρά κινδύνων. Εάν κάτι πάει στραβά, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές – από δυσαρεστημένους πελάτες και απροσδόκητο κόστος έως απώλεια φήμης και ακόμη και κλείσιμο. Για παράδειγμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, τακτική πελάτισσα σας που γλίστρησε σε ένα χυμένο σαμπουάν στο πάτωμα και μετατόπισε το γόνατό της ή μια αλλεργική αντίδραση σε ένα προϊόν μαλλιών θα μπορούσε να καταστρέψει την επιχείρησή σας. Προστατέψτε την με την Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης Κομμωτηρίου. Η Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης Κομμωτηρίου-Ινστιτούτου Αισθητικής απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κομμωτηρίων/ κουρείων/ επιχειρήσεις παροχής υπηρεσίων αισθητικής και περιποίησης άκρων.

Τι καλύπτεται στην Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Κομμωτηρίων/Ινστιτούτων Αισθητικής?

Καλύπτονται ατυχήματα που θα συμβούν στους χώρους και εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Συμπεριλαμβάνεται η ευθύνη του ασφαλισμένου και των υπαλλήλων του η οποία απορρέει από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Συγκεκριμένα καλύπτονται:
  • Σωματικές βλάβες
  • Ή/και υλικές ζημιές που προκαλούνται από τις υπηρεσίες σας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά κούρεμα, χτένισμα, την τοποθέτηση βαφών, αποχρωστικών, προσωρινές ή ημι-μόνιμες θεραπείες καθώς και ευθύνη από τις υπηρεσίες καλλωπισμού χεριών (μανικιούρ), ποδιών (πεντικιούρ), αποτρίχωσης και αισθητικής περιποίησης.
Συμπεριλαμβάνεται ευθύνη απο:
  • πυρκαγιά
  • Διαρροή σωληνώσεων
  • Λειτουργία ανελκυστήρων
  • Επιγραφές
  • Φόρτωση/ εκφόρτωση

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ