ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ακόμα και η βέλτιστα προγραμματισμένη ζωή μπορεί να ανατραπεί από ασθένεια, ατύχημα ή ακόμη και θάνατο – και συχνά με εκτεταμένες συνέπειες για όσους εξαρτώνται από εμάς, όπως η οικογένεια μας ή οι επιχειρηματικοί εταίροι μας. Έχοντας το δίχτυ ασφαλείας της ασφάλειας ζωής είναι σημαντικό να βοηθήσετε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει γύρω σας και όσοι εξαρτώνται από εσάς μπορούν να συνεχίσουν χωρίς εσάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έξτρα κάλυψη για να προστατεύσετε το οικονομικό μέλλον σας εάν αρρωστήσετε σοβαρά ή τραυματιστείτε ή αποκτήσετε μόνιμη αναπηρία.

"ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"

Γιατί χρειάζομαι Ασφάλιση Ζωής?

Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν ότι η απουσία τους από τη ζωή θα έχει ως συνέπεια τη δημιουργία έντονων οικονομικών αναγκών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα (π.χ. φόρος κληρονομιάς, μειωμένο εισόδημα της οικογένειας που πρέπει να αναπληρωθεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αποπληρωμή δανείων κ.α.). Η Ασφάλιση Ζωής απευθύνεται επίσης και σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση απουσίας από τη ζωή των ιδίων ή σημαντικών στελεχών.

Τι καλύπτεται στην Ασφάλιση Ζωής?

Ασφάλεια Ζωής μπορεί να παρέχει εφάπαξ πληρωμή αν ο ασφαλισμένος πεθάνει ή καθίσταται μόνιμα ανάπηρος. Υπάρχει μια σειρά διαφορετικών καλύψεων ζωής, τα οποία περιλαμβάνουν:
  • Κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων, Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας, Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών, Προσωπικού Ατυχήματος (Πρόσκαιρη ή ΑΕ και ΙΦΕ), Ασφάλιση Θανάτου από Ατύχημα).
  • Ομαδική ασφάλιση ζωής, η οποία παρέχει οφέλη για τους εργαζομένους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ