ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Ακόμα και η βέλτιστα προγραμματισμένη ζωή μπορεί να ανατραπεί από ασθένεια, ατύχημα ή ακόμη και θάνατο – και συχνά με εκτεταμένες συνέπειες για όσους εξαρτώνται από εμάς, όπως η οικογένεια μας ή οι επιχειρηματικοί εταίροι μας. Έχοντας το δίχτυ ασφαλείας της ασφάλειας ζωής είναι σημαντικό να βοηθήσετε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει γύρω σας και όσοι εξαρτώνται από εσάς μπορούν να συνεχίσουν χωρίς εσάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έξτρα κάλυψη για να προστατεύσετε το οικονομικό μέλλον σας εάν αρρωστήσετε σοβαρά ή τραυματιστείτε ή αποκτήσετε μόνιμη αναπηρία. 
100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης προστασίας εισοδημάτων

Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν ότι η απουσία τους από τη ζωή θα έχει ως συνέπεια τη δημιουργία έντονων οικονομικών αναγκών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα (π.χ. φόρος κληρονομιάς, μειωμένο εισόδημα της οικογένειας που πρέπει να αναπληρωθεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αποπληρωμή δανείων κ.α.). Η Ασφάλιση Ζωής απευθύνεται επίσης και σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση απουσίας από τη ζωή των ιδίων ή σημαντικών στελεχών. 

Ασφάλεια Ζωής μπορεί να παρέχει εφάπαξ πληρωμή αν ο ασφαλισμένος πεθάνει ή καθίσταται μόνιμα ανάπηρος. Υπάρχει μια σειρά διαφορετικών καλύψεων ζωής, τα οποία περιλαμβάνουν:

  • Κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων, Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας, Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών, Προσωπικού Ατυχήματος (Πρόσκαιρη ή ΑΕ και ΙΦΕ), Ασφάλιση Θανάτου από Ατύχημα).
  • Ομαδική ασφάλιση ζωής, η οποία παρέχει οφέλη για τους εργαζομένους.

Με την εγγύηση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 26450 26358

Στείλτε μας το Μήνυμα σας

info@futureplan.gr

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το αυτοκίνητο.

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΜΑΘΗΤΕΣ