ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ

Το σπίτι σας είναι κάτι περισσότερο από ένα περιουσιακό στοιχείο. Το σπίτι είναι η ασφάλεια, η οικειότητα και η άνεση – έτσι ένα ακραίο φαινόμενο, ατύχημα ή εισβολή στο σπίτι μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από μια υλική απώλεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει νόημα να βοηθήσετε στην προστασία του πολύτιμου σπιτιού σας με την ποιοτική ασφάλιση – και βεβαιωθείτε ότι έχετε τον σωστό τύπο και τις σωστές καλύψεις για να διατηρήσετε το σπίτι και τα υπάρχοντα σας ασφαλή.

"ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"

Γιατί χρειάζομαι Ασφάλιση Κατοικίας?

Εάν το κτίριο ή το περιεχόμενο έχουν υποστεί φθορές ή έχουν καταστραφεί ή τα αντικείμενα σας έχουν κλαπεί, και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να τα αντικαταστήσετε, θα πρέπει να εξετάσετε την κάλυψη του κτιρίου και του περιεχομένου σας. Αν έχετε υποθήκη, η τράπεζα σας συνήθως απαιτεί να έχετε ασφάλιση κατοικίας στο σπίτι σας. Αλλά ακόμα κι αν έχετε μια επένδυση στο ακίνητο σας όπως π.χ AIRBNB ή ενοικιάζετε το σπίτι σας, θα πρέπει να δείτε ένα άλλο είδος ασφάλισης ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ AIRBNΒ

Τι καλύπτεται στην Ασφάλιση Κατοικίας?

Ανάλογα με το ασφαλιστήριο κατοικίας σας, μπορεί να περιλαμβάνονται σε αυτό:
  • Ασφάλιση κτιρίου: από γεγονότα όπως πλημμύρες, πυρκαγιές, έκρηξη, φυσικές καταστροφές όπως σεισμός, καταιγίδες ή κεραυνοί, βλάβες από βανδαλισμούς ή διάρρηξη και ευθύνη έναντι τρίτων.
  • Ασφάλιση περιεχομένου: Προστατεύει τα πολύτιμα αγαθά σας, όπως έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, λευκά είδη, αθλητικά είδη και κοσμήματα – ώστε να μπορείτε να τα επισκευάσετε ή να τα αντικαταστήσετε εάν είναι κατεστραμμένα ή έχουν κλαπεί.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ