ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ FUTURE PLAN

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

Ασφάλεια Σκαφών Αναψυχής

Τα σκάφη αναψυχής μας ταξιδεύουν, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης, με την προϋπόθεση όμως ότι έχουμε προνοήσει για την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρουμε, αλλά και για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν.Για να χαρείτε με ασφάλεια το ταξίδι σας και για να απολαύσετε την ελευθερία σας στο απέραντο μπλε της θάλασσας, σας προσφέρουμε σύγχρονα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Γιατί χρειάζομαι Ασφάλιση Σκαφών ?

Αν έχετε σκάφος, είναι λογικό να προστατευτείτε από απρόβλεπτες δαπάνες με την ασφάλιση σκάφους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ατυχήματα μπορεί να είναι δαπανηρά – ειδικά όταν είστε υπαίτιοι. Εάν το σκάφος σας εμπλέκεται σε ένα ατύχημα που προκάλεσε, δεν θα έχετε μόνο το κόστος της επισκευής του δικού σας σκάφους αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για ζημιές στα άλλα σκάφη και πιθανά τα κόστη για τη θαλάσσια ρύπανση που προκαλέσατε.

100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

Σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης σκάφους

Όλες οι κατηγορίες σκαφών όπως Μικρά σκάφη (ταχύτητας μέχρι 17 κόμβων), Ταχύπλοα (ταχύτητας άνω των 17 κόμβων), Μηχανοκίνητα Σκάφη, YACHT, MEGA YACHT, Ιστιοπλοϊκά σκάφη, Ναυταθλητικά τύπου Laser Optimist, Θαλάσσια μέσα αναψυχης μη μηχανοκίνητα, Jet ski. Σύμφωνα με τον νόμο 4256/2014 καλύπτονται:

 • Αστική Ευθύνη για Σωματικές Βλάβες ή/και Θάνατο επιβαινόντων και τρίτων κατ’ ατύχημα και αθροιστικά για όλη τη διάρκεια ασφάλισης μέχρι € 500.000
 • Σωματικές βλάβες τρίτων ανά επιβάτη μέχρι € 50.000
 • Αστική Ευθύνη για Υλικές Ζημίες επιβαινόντων και τρίτων κατ’ ατύχημα και αθροιστικά για όλη τη διάρκεια ασφάλισης μέχρι € 150.000
 • Πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης – καλύπτεται αποκλειστικά η δαπάνη απορρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος κατ’ ατύχημα και αθροιστικά για όλη τη διάρκεια ασφάλισης μέχρι € 150.000.

 

Εκτός από την υποχρεωτική ασφάλιση Αστικής Ευθύνης προς τρίτους, έχετε τη δυνατότητα, με πολύ οικονομικό κόστος, να προστατεύσετε και τη δική σας περιουσία, δηλαδή το σκάφος, τις μηχανές και τον εξοπλισμό, από μία σειρά κινδύνων όπως:

 • Θαλάσσιοι κίνδυνοι (π.χ. προσάραξη, πρόσκρουση, σύγκρουση, βύθιση, κλπ.)
 • Πυρκαγιά
 • Κλοπή ολόκληρου του σκάφους ή των μηχανών του ή του εξοπλισμού του
 • Αστική ευθύνη από και προς σκιέρ
 • Κάλυψη ιδίων ζημιών σε πανιά και κατάρτια κατά τη διάρκεια αγώνων
 • Μηχανικές βλάβες (εσωλέμβιες ή έσω/έξω μηχανές)
 • Ασφάλιση των προσωπικών σας αντικειμένων κατά την παραμονή σας στο σκάφος
 • Πτώση της εξωλέμβιου μηχανής στη θάλασσα
 • Κάλυψη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε trailer
Τύποι σκαφών που καλύπτονται είναι Μικρά σκάφη (ταχύτητας μέχρι 17 κόμβων), Ταχύπλοα (ταχύτητας άνω των 17 κόμβων), Μηχανοκίνητα Σκάφη, Ιστιοπλοϊκά σκάφη, Ναυταθλητικά τύπου Laser Optimist, Θαλάσσια μέσα αναψυχης μη μηχανοκίνητα, Jet ski.

Τέλος να διευκρινήσουμε ότι σε περίπτωση που το σκάφος είναι επαγγελματικό είτε ενοικιαζόμενο τότε θα πρέπει να δείτε άλλο είδος ασφάλισης ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Με την εγγύηση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+30 26450 26358

Στείλτε μας το Μήνυμα σας

info@futureplan.gr

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

  Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το φορτηγό.

  ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

  ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

  ΜΑΘΗΤΕΣ