ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

Μια νέα εμπειρία ασφάλισης

Είμαστε μέρος της ζωής σας με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης

Κεφάλαιο Αποταμίευσης

Η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική, με έξοδα και υποχρεώσεις. Παράλληλα κάνετε σχέδια για εσάς και την οικογένειά σας, για σήμερα και το μέλλον: ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο, προκαταβολή για αυτοκίνητο ή ακόμη ένα κομπόδεμα για τα χρόνια της σύνταξης. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, χρειάζεται προγραμματισμός.
Προστατεύστε την αξία των χρημάτων σας σήμερα με αποταμιευτικές επιλογές, ασφαλιστικά επενδυτικά προγράμματα και επενδυτικά προϊόντα που ταιριάζουν στο προφίλ και τις προσδοκίες σας.

ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

100%

Άμεση υποστήριξη

Με απλές διαδικασίες

100%

σύστημα ασφάλισης

Ολοκληρωμένο σύστημα εξασφάλισης κεφαλαίων

Σε κάθε ηλικία έχουμε όνειρα και θέλουμε να τα υλοποιήσουμε στο μέλλον.Κάποια όνειρα όμως για να υλοποιηθούν χρειάζονται ένα κεφάλαιο χρημάτων.Για να μπορέσουμε να το δημιουργήσουμε χρειάζεται η αποταμίευση έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το κεφάλαιο που χρειαζόμαστε!! 
Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τη δυνατότητα για συστηματική αποταμίευση / επένδυση με προεπιλεγμένο χρόνο λήξης του προγράμματος (π.χ. 15, 20 ή 25 χρόνια ή και ισόβια), αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία που προσφέρονται σήμερα στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, ώστε η αποταμίευση αυτή μακροπρόθεσμα να εξελιχθεί με σημαντικές αποδόσεις.
Όμως το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις την προσπάθεια με συνέπεια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να απολαύσεις τους καρπούς της αποταμίευσης σου, αφού θα είσαι σε θέση να προσφέρεις στα παιδιά σου την καλύτερη, δυνατή εκπαίδευση.

Με την εγγυήση της Future Plan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν ξέρεις ποιες καλύψεις να επιλέξεις;

Υπολόγισε την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα ή μπορείς να μας καλέσεις και να δούμε απο κόντα λύσεις

Κεντρικά Γραφεία

Ι.Καραβέλα, Εμπορικό The City, Πρώτος Όροφος, Λευκάδα

Greece 2.0 NextGeneration gr 1

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το αυτοκίνητο.

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

    ΜΑΘΗΤΕΣ