ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

Δημιουργήστε από σήμερα, σταδιακά, ένα κεφάλαιο που θα στηρίξει τα σχέδια ζωής, μικρά ή μεγάλα, που κάνετε για εσάς και τους δικούς σας!

"ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"

Γιατί χρειάζεται να κάνω Αποταμίευση?

Σε κάθε ηλικία έχουμε όνειρα και θέλουμε να τα υλοποιήσουμε στο μέλλον.Κάποια όνειρα όμως για να υλοποιηθούν χρειάζονται ένα κεφάλαιο χρημάτων.Για να μπορέσουμε να το δημιουργήσουμε χρειάζεται η αποταμίευση έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το κεφάλαιο που χρειαζόμαστε!!

Πως λειτουργεί η Αποταμίευση?

Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τη δυνατότητα για συστηματική αποταμίευση / επένδυση με προεπιλεγμένο χρόνο λήξης του προγράμματος (π.χ. 15, 20 ή 25 χρόνια ή και ισόβια), αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία που προσφέρονται σήμερα στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, ώστε η αποταμίευση αυτή μακροπρόθεσμα να εξελιχθεί με σημαντικές αποδόσεις.
Όμως το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις την προσπάθεια με συνέπεια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να απολαύσεις τους καρπούς της αποταμίευσης σου, αφού θα είσαι σε θέση να προσφέρεις στα παιδιά σου την καλύτερη, δυνατή εκπαίδευση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ