ΣΠΟΥΔΕΣ

ΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Βλέποντας το παιδιά σας να μεγαλώνουν, λίγο πριν αρχίσει η νέα σχολική χρονιά, μοιράζεστε τα όνειρα τους και τις επιθυμίες τους για το μέλλον και πάντα νιώθετε την ευθύνη ότι πρέπει να τους παρέχετε την ώθηση για να πραγματοποιήσουν όσα εκείνα θέλουν. Μήπως λοιπόν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε την αποταμίευση για τις σπουδές τους;

"ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"

Γιατί χρειάζομαι Αποταμίευση για τις Σπουδές?

Όσο ακόμα το παιδί είναι μικρό, έχεις το χρόνο να δημιουργήσεις το επιθυμητό κεφάλαιο, χωρίς ιδιαίτερο άγχος για το πώς θα αντιμετωπίσεις κάτι απρόοπτο.Όταν λοιπόν έρχεται η κουβέντα στις σπουδές, ακόμα κι αν το παιδί μόλις ξεκίνησε το δημοτικό, είναι λογικό να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ερωτήματα όπως «Πόσα χρήματα θα χρειαστώ για τις σπουδές του», «Πότε πρέπει να ξεκινήσω να βάζω κάποια χρήματα στην άκρη», «Πού να τοποθετήσω αυτά τα χρήματα και πώς θα εξασφαλίσω καλύτερες αποδόσεις»; Η λύση είναι η συστηματική αποταμίευση για τη χρηματοδότηση των μελλοντικών σπουδών ενός παιδιού εξασφαλίζει ότι το βαρύ κόστος των σπουδών μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη άνεση αύριο και δεν θα έχετε στερήσει από το παιδί σας ένα σημαντικότατο εφόδιο, το οποίο είναι μια βασική προϋπόθεση για να πετύχει στη ζωή του.

Πως λειτουργεί η Αποταμίευση για τις Σπουδές?

Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τη δυνατότητα για συστηματική αποταμίευση / επένδυση με προεπιλεγμένο χρόνο λήξης του προγράμματος (π.χ. 15, 20 ή 25 χρόνια ή και ισόβια), αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία που προσφέρονται σήμερα στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον, ώστε η αποταμίευση αυτή μακροπρόθεσμα να εξελιχθεί με σημαντικές αποδόσεις. Όμως το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις την προσπάθεια με συνέπεια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να απολαύσεις τους καρπούς της αποταμίευσης σου, αφού θα είσαι σε θέση να προσφέρεις στα παιδιά σου την καλύτερη, δυνατή εκπαίδευση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

CYBER RISK

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΑΤΑΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ